Over Christine Klein

Mr Christine Klein is een notarieel juriste in hart en nieren.  Ze is al 28 jaar werkzaam in het notariaat in het Gooi en Amsterdam en wijde omgeving. Ze is enkele jaren notaris in Amsterdam geweest bij het kantoor Klein Binnenkade te Amsterdam als opvolgster van haar tante, mr Laura Klein. Zij is op eigen verzoek eervol gedefungeerd en nu als zelfstandig notarieel juriste werkzaam.

Mr Christine Klein is een mensenmens. Daarom koos zij na haar juridische opleiding ook voor het mediationvak (sinds 1998). Zij volgde diverse opleidingen op dat gebied, onder andere bij The Lime Tree.

Coaching tot Communicatie is haar motto. Daarbij maakt zij gebruik van haar kennis en ervaring opgedaan bij Phoenix Opleidingen te Utrecht. Zoals NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), TA (Transactionele Analyse) en familieopstellingen.

Mr Christine Klein kiest voor een nieuw elan in het notariaat. Cliënten nog beter van dienst zijn bij kwesties op het raakvlak van de juridische en emotionele kwesties bij erfenissen. Een eigentijds geluid voor echte oplossingen binnen de familie.

De werkzaamheden worden uitgevoerd via Mr. Christine Klein B.V. en daarbij zijn de volgende Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.

Reacties gesloten.